Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)25g18kcal0.1g2.3g0.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)25g65kcal0.5g2.3g6g0g
Pirkka luomu tomaattimurska2497g749kcal35g162.3g12.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1498g1994kcal126.5g263.7g30g74.9g
Hunaja 100g330kcal0.5g80.7g0g0g
Viinietikka 150g31kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g7844kcal338.6g1064.2g240.2g161.4g
Valittu annoskoko4700g3922kcal169.3g532.1g120.1g80.7g
Annoskoko puolitettuna2350g1961kcal84.7g266.1g60.1g40.4g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570