Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl932g3167kcal18.6g27.9g326g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g932g2375kcal55g29.8g222.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3932g606kcal102.5g39.1g2.8g0g
Mango (tuore)932g624kcal4.7g142.5g2.8g19.6g
Mansikka 932g433kcal4.7g78.2g1.9g17.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g186kcal0g46.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g14783kcal371g727.2g1112.2g74.6g
Valittu annoskoko4704g7392kcal185.5g363.6g556.1g37.3g
Annoskoko puolitettuna2352g3696kcal92.8g181.8g278.1g18.7g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117758