Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g2810g9833kcal365.2g1966.7g42.1g0g
Vesi1606g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g128g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 161g1420kcal0g0g160.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g22506kcal730.4g3933.4g405.2g0g
Valittu annoskoko4704g11253kcal365.2g1966.7g202.6g0g
Annoskoko puolitettuna2352g5627kcal182.6g983.4g101.3g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781