Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g2926g7667kcal509.2g0g585.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g256g768kcal9g11.5g76.8g0g
Sipuli (kuorittu)402g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Valkosipuli 59g63kcal4.6g9.5g0.4g1.2g
Korppujauho 146g536kcal15.3g109.6g1.5g7.8g
Vesi732g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 183g1617kcal0g0g182.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g21520kcal1086.6g299.8g1695.4g31.6g
Valittu annoskoko4704g10760kcal543.3g149.9g847.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna2352g5380kcal271.7g75g423.9g7.9g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807