Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 877g878kcal22.3g3.3g84g15.7g
Pekoni, paistettu 638g3285kcal104.9g0g323.3g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti399g1116kcal13.6g22.3g107.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl797g2711kcal15.9g23.9g279.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Oliiviöljy 160g1410kcal0g0g159.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g873kcal1.2g1.2g95.7g0g
Kasvisliemi laimennettu 797g74kcal2.3g3.3g5.7g0.4g
Lihaliemi laimennettu 797g151kcal0g23.9g4.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g21176kcal338.4g178.6g2120.6g32.6g
Valittu annoskoko4704g10588kcal169.2g89.3g1060.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna2352g5294kcal84.6g44.7g530.2g8.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804