Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 680g2327kcal41.2g513.9g4.8g15.6g
Vesi, vesijohtovesi 3199g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1319kcal24g32g119.9g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g7295kcal130.8g1091.8g249.4g31.2g
Valittu annoskoko4704g3647kcal65.4g545.9g124.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna2352g1824kcal32.7g273g62.4g7.8g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469