Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%932g559kcal11.2g26.1g46.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g227g840kcal31.5g164.5g5.7g9.3g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2329g3867kcal442.6g0g232.9g0g
Kananmuna kuoreton 256g366kcal32g0.8g26.3g0g
Sinappi 47g61kcal2g6.6g2.8g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 70g53kcal3.1g9g0.1g0.7g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.6g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 47g36kcal2.1g6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g12457kcal1084.4g507g676.4g38.4g
Valittu annoskoko4704g6228kcal542.2g253.5g338.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna2352g3114kcal271.1g126.8g169.1g9.6g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157