Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 680g2328kcal41.2g514.1g4.8g15.6g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9412g7298kcal130.8g1092.2g249.6g31.2g
Valittu annoskoko4706g3649kcal65.4g546.1g124.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna2353g1825kcal32.7g273.1g62.4g7.8g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469