Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g200g920kcal12g90g58g2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)120g54kcal0.4g12.6g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g100g170kcal7.2g16g8.5g1g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g2546kcal46.8g279.8g139.4g6g
Valittu annoskoko471g1273kcal23.4g139.9g69.7g3g
Annoskoko puolitettuna236g637kcal11.7g70g34.9g1.5g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509