Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g359g341kcal71.7g0g6.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g42g108kcal1.3g1.9g11.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]71g239kcal8.5g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana943g1377kcal163g3.8g87.2g0g
Valittu annoskoko471g688kcal81.5g1.9g43.6g0g
Annoskoko puolitettuna236g344kcal40.8g1g21.8g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270