Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 63g189kcal11.2g30.3g0.6g6.7g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 63g80kcal13.5g0g2.8g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g19g45kcal2.8g0.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana943g673kcal56.6g69.8g14.2g16.6g
Valittu annoskoko471g337kcal28.3g34.9g7.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna236g168kcal14.2g17.5g3.6g4.2g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346