Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4500g9965kcal787.5g0g765g0g
Aromisuola (5g)203g113kcal1.4g21.3g2.2g4.3g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9423g20207kcal1579.8g49.4g1535g13.4g
Valittu annoskoko4712g10103kcal789.9g24.7g767.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna2356g5052kcal395g12.4g383.8g3.4g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408293