Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3000g750kcal39g126g6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1200g3360kcal30g42g336g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 400g693kcal30.4g9.2g60g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9424g9807kcal205.6g362.2g819.6g1.6g
Valittu annoskoko4712g4904kcal102.8g181.1g409.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna2356g2452kcal51.4g90.6g204.9g0.4g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112