Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio1803g1623kcal81.2g90.2g108.2g0g
Paprika vihreä 451g96kcal4.2g11.3g1.4g8.6g
Purjosipuli 361g83kcal6.5g8.7g0.7g7.6g
Sinappi 90g119kcal3.9g12.7g5.4g1.5g
Tilli, tuore 27g8.1kcal1g0.2g0.2g0.6g
Kananmuna, keitetty 1984g2830kcal248g6g203.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g9516kcal689.6g258.2g638.4g36.6g
Valittu annoskoko4716g4758kcal344.8g129.1g319.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna2358g2379kcal172.4g64.6g159.6g9.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251