Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2700g4482kcal513g0g270g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 900g1191kcal23.7g28.8g108g0g
Kananmuna kuorineen punnittu306g386kcal33.7g0.9g27.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka135g111kcal4.6g25.7g1.4g1.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 23g63kcal2.5g8.6g0.7g6g
Kaurahiutale 180g674kcal26.1g102.6g13.1g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g14054kcal1218.8g376.4g843.2g66g
Valittu annoskoko4716g7027kcal609.4g188.2g421.6g33g
Annoskoko puolitettuna2358g3514kcal304.7g94.1g210.8g16.5g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897