Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1201g506kcal0g112.9g1.2g30g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2803g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 534g1182kcal93.4g0g90.8g0g
Sipuli 134g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g3704kcal207.8g243g202.2g64.6g
Valittu annoskoko4716g1852kcal103.9g121.5g101.1g32.3g
Annoskoko puolitettuna2358g926kcal52g60.8g50.6g16.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511