Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 405g2935kcal4.8g1.6g329g0g
Kananmuna kuoreton 495g705kcal61.8g1.5g50.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 351g1158kcal7g10.5g122.7g0g
Manteli 450g2769kcal108.2g29.7g242.8g32.4g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g899g2293kcal53g28.8g214.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1484kcal9g13.5g157.3g0g
Punaherukka 674g382kcal9.7g50.6g2.7g33.7g
Mustaherukka 652g384kcal6.9g50.8g2.6g37.8g
Mansikka 270g126kcal1.3g22.7g0.5g5.1g
Sokeri 27g110kcal0g26.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g24848kcal528g507.2g2246.4g218.4g
Valittu annoskoko4716g12424kcal264g253.6g1123.2g109.2g
Annoskoko puolitettuna2358g6212kcal132g126.8g561.6g54.6g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647