Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g4406g5948kcal749g92.5g299.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g99g380kcal23.7g0g32.6g0g
Rypsiöljy 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 63g0.8kcal0.2g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g23g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g14885kcal1545.8g185g916.6g0g
Valittu annoskoko4716g7442kcal772.9g92.5g458.3g0g
Annoskoko puolitettuna2358g3721kcal386.5g46.3g229.2g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679