Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g402g133kcal2.4g22.5g0.8g10g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)36g228kcal0g0g25.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 32g106kcal0.2g26g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g933kcal5.2g97g52.2g20g
Valittu annoskoko472g467kcal2.6g48.5g26.1g10g
Annoskoko puolitettuna236g233kcal1.3g24.3g13.1g5g
Arvot/100g100g99kcal0.6g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498