Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee77g76kcal17g0g0.8g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy21g68kcal2.6g13.3g0.4g1.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas23g63kcal4.3g0g4.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g575kcal50g41.8g20.8g10g
Valittu annoskoko473g288kcal25g20.9g10.4g5g
Annoskoko puolitettuna236g144kcal12.5g10.5g5.2g2.5g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073