Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4009g846kcal48.1g136.3g8g84.2g
Oliiviöljy 226g1994kcal0g0g225.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu50g40kcal0.9g8.9g0.4g1g
Valkosipuli 100g109kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Ruohosipuli, tuore200g54kcal2.8g7.6g1.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g6262kcal132g364.8g472.2g184.4g
Valittu annoskoko4720g3131kcal66g182.4g236.1g92.2g
Annoskoko puolitettuna2360g1565kcal33g91.2g118.1g46.1g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764