Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3005g751kcal39.1g126.2g6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1202g3366kcal30.1g42.1g336.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 401g694kcal30.5g9.2g60.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g9824kcal206.2g362.8g821.2g1.6g
Valittu annoskoko4720g4912kcal103.1g181.4g410.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna2360g2456kcal51.6g90.7g205.3g0.4g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112