Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1463g2926kcal292.6g0g190.2g0g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)45g307kcal0.5g0.5g33.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g732g498kcal11.7g109g0.7g0g
Suolapähkinä 20g120kcal5g2g10g1.5g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow2380g952kcal50g161.8g9.5g71.4g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g10355kcal729.6g554.4g564g146g
Valittu annoskoko4720g5178kcal364.8g277.2g282g73g
Annoskoko puolitettuna2360g2589kcal182.4g138.6g141g36.5g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722