J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1202g1983kcal240.3g0g120.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )901g3154kcal162.2g531.7g35.1g54.1g
Kananmuna kuorineen punnittu330g416kcal36.3g1g29.7g0g
Milbona Maito rasvaton1802g595kcal59.5g88.3g0g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g120g553kcal0.6g0.6g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9456g13760kcal1018.8g1298.6g494.6g121.2g
Valittu annoskoko4728g6880kcal509.4g649.3g247.3g60.6g
Annoskoko puolitettuna2364g3440kcal254.7g324.7g123.7g30.3g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750