Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1402g1262kcal21g84.1g91.1g28g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1402g631kcal21g105.2g14g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1052g1209kcal168.2g20g52.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g876g964kcal201.5g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9464g8132kcal823.4g418.6g347g56g
Valittu annoskoko4732g4066kcal411.7g209.3g173.5g28g
Annoskoko puolitettuna2366g2033kcal205.9g104.7g86.8g14g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961