Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1599g2223kcal303.9g0g112g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g200g220kcal10g42g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kukkakaali 1999g481kcal36.2g44g6g46g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2159kcal167.9g12g161.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g11586kcal1056g238g691.8g104.2g
Valittu annoskoko4736g5793kcal528g119g345.9g52.1g
Annoskoko puolitettuna2368g2897kcal264g59.5g173g26.1g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349