Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 641g733kcal107.8g0g33.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.2g1.6g8g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g321g801kcal44.9g10.9g64.1g0g
Pinaattipakaste 150g240g34kcal4.6g1g1.2g3.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g321g170kcal18.3g17g2.9g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g16g10kcal1.2g1.4g0.1g0g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g5188kcal401.8g380.2g210.2g57.4g
Valittu annoskoko4736g2594kcal200.9g190.1g105.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna2368g1297kcal100.5g95.1g52.6g14.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369