Mummon kardemummakakku

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Voitele ja korppujahota irtopohjavuoka tai valurautainen pannu halkaisijaltaan 24 cm.
Sekoitajauhot, sokeri ja kardemumma keskenään.

Lisää rasva ja nypi jauhojen kanssa ryynimäiseksi seokseksi.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi paksuhkoksi taikinaksi.

Levitä taikina vuokaan.

Ripottele pinnalle raesokeri ja 1 tl kardemummaa.

Voit käyttää pinnalla myös erilaisia strösseleitä
Paista uunin alaosassa n.35 minuuttia.

Kokeile tikulla kypsyys kakun keskeltä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Helima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2071g7105kcal211g1449.5g24.8g72.5g
Sokeri 903g3664kcal0g901.7g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 531g3714kcal3.5g0g418.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g248kcal8.8g47.8g5.6g22.3g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g27g83kcal2.9g15.9g1.9g7.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1062g350kcal35g52g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g30844kcal522.4g5061g901.4g204.4g
Valittu annoskoko4736g15422kcal261.2g2530.5g450.7g102.2g
Annoskoko puolitettuna2368g7711kcal130.6g1265.3g225.4g51.1g
Arvot/100g100g326kcal5.5g53.4g9.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296780