Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)226g72kcal6.8g10.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g339kcal0g0g37.6g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g113g378kcal18.3g56.4g8.6g15.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 83g252kcal7.2g45.8g1.6g11.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 12g40kcal3.6g0.9g2.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g2160kcal71.8g227.4g100.6g61.2g
Valittu annoskoko474g1080kcal35.9g113.7g50.3g30.6g
Annoskoko puolitettuna237g540kcal18g56.9g25.2g15.3g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528