Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)85g56kcal12.7g0g0.6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 85g11kcal0.9g0.8g0.2g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Herne 56g39kcal2.9g5.3g0.2g1.7g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 28g20kcal0.2g4.2g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 113g72kcal3.6g5.4g3.9g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 45g12kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g542kcal49.2g40.6g17.2g8.4g
Valittu annoskoko475g271kcal24.6g20.3g8.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna237g136kcal12.3g10.2g4.3g2.1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170