Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta21g57kcal1.6g10.3g1g1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g12g45kcal1.7g8.8g0.3g0.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%75g45kcal2.4g5.3g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g311kcal35.6g0g18.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Basilika, tuore37g15kcal1.2g1.9g0.3g1.5g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g37g127kcal9.4g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1292kcal110g59.2g68.6g8.4g
Valittu annoskoko475g646kcal55g29.6g34.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna237g323kcal27.5g14.8g17.2g2.1g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159