Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1802g3063kcal360.3g0g180.2g0g
Oliiviöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Voi 63g457kcal0.8g0.3g51.3g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Tomaattimurska 1802g530kcal10.1g95.5g3.6g34.2g
Tomaattisose tomaattipyree 135g103kcal6.1g17.4g0.3g1.4g
Soijakastike 162g98kcal8.4g15.4g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g23g25kcal0.2g5.2g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9486g10160kcal792.2g343g602.2g100.4g
Valittu annoskoko4743g5080kcal396.1g171.5g301.1g50.2g
Annoskoko puolitettuna2372g2540kcal198.1g85.8g150.6g25.1g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883