Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 500g3627kcal6g2g406.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl52g68kcal6.8g0.2g4.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g940g470kcal9.4g112.8g9.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1000g650kcal110g42g3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 160g103kcal5.1g7.7g5.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore8g2kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl440g572kcal57.6g1.3g36.5g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 64g243kcal3.6g53.7g0.9g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9488g22691kcal574g2330.6g1231.2g57.2g
Valittu annoskoko4744g11346kcal287g1165.3g615.6g28.6g
Annoskoko puolitettuna2372g5673kcal143.5g582.7g307.8g14.3g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508