Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1749g671kcal17.5g120.7g3.5g43.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1161kcal132.9g0g69.9g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Basilika, kuivattu 1.7g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g263kcal23.1g0.5g18.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen874g289kcal28.9g42.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 149g509kcal9g112.4g1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9492g5930kcal429g574.4g187.8g104.4g
Valittu annoskoko4746g2965kcal214.5g287.2g93.9g52.2g
Annoskoko puolitettuna2373g1483kcal107.3g143.6g47g26.1g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686