TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1401g1891kcal308.2g0g70.1g0g
Tomaattimurska 1401g412kcal7.8g74.3g2.8g26.6g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Paprika, punainen525g135kcal4.7g24.2g2.1g10.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 613g464kcal11.5g94.5g1.2g6.1g
Paprikajauhe 35g113kcal5.2g6.4g4.6g13.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g350g245kcal27.3g30.8g1.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9492g7949kcal738.6g494g305.4g126g
Valittu annoskoko4746g3975kcal369.3g247g152.7g63g
Annoskoko puolitettuna2373g1987kcal184.7g123.5g76.4g31.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755