Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 223g279kcal46.8g0g10g0g
Ruokakerma ingman 5%150g128kcal5.3g9g7.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original24g17kcal1g1.9g0.7g0.7g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1085kcal114g41.6g50.4g3.4g
Valittu annoskoko475g543kcal57g20.8g25.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna238g271kcal28.5g10.4g12.6g0.9g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547