Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Keittojuurekset, apetit56g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 66g74kcal13.9g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g282kcal31.4g27g4.8g4.2g
Valittu annoskoko476g141kcal15.7g13.5g2.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna238g71kcal7.9g6.8g1.2g1.1g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600