Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g225g630kcal42.8g0g49.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste900g225kcal8.1g43.2g2.7g26.1g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g16346kcal795.4g235.6g1350.4g84g
Valittu annoskoko4752g8173kcal397.7g117.8g675.2g42g
Annoskoko puolitettuna2376g4087kcal198.9g58.9g337.6g21g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530