BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Broilerin nahaton rintafilee2400g2472kcal554.4g0g36g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1200g1560kcal36g24g156g0g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g9723kcal1199.6g111g530.6g20.6g
Valittu annoskoko4752g4862kcal599.8g55.5g265.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna2376g2431kcal299.9g27.8g132.7g5.2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517