Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2019g2422kcal343.2g32.3g98.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g796g597kcal43.8g95.5g4g0g
Hillosipulisäilyke 210g102kcal2.5g19.9g0.4g3.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g156kcal9.5g27.1g0.4g0g
Porkkana 391g128kcal2.4g21.7g0.8g10g
Lanttu 601g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 135g1195kcal0g0g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g9904kcal836.8g506.4g485.2g62.2g
Valittu annoskoko4752g4952kcal418.4g253.2g242.6g31.1g
Annoskoko puolitettuna2376g2476kcal209.2g126.6g121.3g15.6g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457