Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3222g7134kcal563.8g0g547.7g0g
Kananmuna kuoreton 443g632kcal55.4g1.3g45.4g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka362g652kcal18.1g24.3g54.4g10.9g
Sipuli (kuorittu)725g196kcal9.4g34.8g1.4g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g17228kcal1293.4g120.8g1297.8g46.4g
Valittu annoskoko4752g8614kcal646.7g60.4g648.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna2376g4307kcal323.4g30.2g324.5g11.6g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333