Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1797g11822kcal467.1g197.6g1060g35.9g
Canderel makeutusjauhe90g345kcal2.6g83.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 216g798kcal39.9g23.7g46.8g65.5g
Kookoshiutale 314g2078kcal25.6g20.1g202.9g51.2g
Vesi, vesijohtovesi 539g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1797g7707kcal1365.4g89.8g197.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g45498kcal3801.2g829.6g3014.6g305.2g
Valittu annoskoko4752g22749kcal1900.6g414.8g1507.3g152.6g
Annoskoko puolitettuna2376g11375kcal950.3g207.4g753.7g76.3g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892