CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 823g2699kcal86.9g499.5g18.1g81.5g
Kauralese 81g291kcal14.5g36.8g6.2g14.1g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 162g1429kcal0g0g161.6g0g
Arla Apetina Feta 3%599g658kcal107.7g12g18g0g
Paprika vihreä 299g64kcal2.8g7.5g0.9g5.7g
Paprika keltainen 449g135kcal4.2g22.9g0.9g9g
Tomaattimurska 599g176kcal3.4g31.7g1.2g11.4g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.4g1.9g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Chili paprika punainen75g30kcal1.5g6.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaatti 449g102kcal2.5g15.5g1.3g6.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 449g1031kcal101g0g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g13500kcal665g1309.4g552.6g264.6g
Valittu annoskoko4752g6750kcal332.5g654.7g276.3g132.3g
Annoskoko puolitettuna2376g3375kcal166.3g327.4g138.2g66.2g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327