JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2267g3401kcal453.4g0g181.4g2.3g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Pekoni rasvainen 50g186kcal5.9g0g18.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai496g74kcal1g14.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 15g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g14g39kcal3.9g4.7g0.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g15g7.1kcal0.2g1.1g0.2g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.4g0.4g0.4g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g8263kcal958.8g205g406.8g43.6g
Valittu annoskoko4752g4131kcal479.4g102.5g203.4g21.8g
Annoskoko puolitettuna2376g2066kcal239.7g51.3g101.7g10.9g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616