Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)18g1.8kcal0.3g0g0.1g15g
Ruisjauho Pirkka142g432kcal13.7g86.4g2.8g21.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)77g245kcal10.6g44.5g2.5g9.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g24g33kcal3.3g3.3g0.8g11.3g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 206g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.5g23kcal2.9g2.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1499kcal61.6g280.6g13.2g114.2g
Valittu annoskoko476g750kcal30.8g140.3g6.6g57.1g
Annoskoko puolitettuna238g375kcal15.4g70.2g3.3g28.6g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040