Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.2g5.3kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)22g19kcal0.2g0.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g179kcal3.8g30.8g4g11.4g
Valittu annoskoko476g90kcal1.9g15.4g2g5.7g
Annoskoko puolitettuna238g45kcal1g7.7g1g2.9g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864