Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 292g236kcal4.6g49.1g0.1g8.8g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g594kcal11.8g107.4g8.6g18.6g
Valittu annoskoko476g297kcal5.9g53.7g4.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna238g149kcal3g26.9g2.2g4.7g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920