Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit292g50kcal4.7g6.4g0.6g5.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g35g119kcal7g0g10.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g385kcal23.4g12.8g26.8g11g
Valittu annoskoko477g193kcal11.7g6.4g13.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna239g96kcal5.9g3.2g6.7g2.8g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190