Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g875g2475kcal40.2g274.6g132.1g48.1g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Sipulikuutiot rainbow700g70kcal10.5g10.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1050g3464kcal283.4g0g251.9g0g
Kananmuna kuoreton700g1001kcal84g0g70g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%700g1120kcal18.9g18.9g105g0g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g16658kcal905.2g653.6g1121.2g127.2g
Valittu annoskoko4760g8329kcal452.6g326.8g560.6g63.6g
Annoskoko puolitettuna2380g4165kcal226.3g163.4g280.3g31.8g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574