Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g727g1272kcal138.1g0g79.9g0.7g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1398g559kcal14g113.2g4.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g783g219kcal8.6g37.6g3.1g23.5g
Kananmuna, omega, kuoreton 316g438kcal39.5g0.9g31g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g699g454kcal14g23.1g32.1g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g126g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g5932kcal430.6g358.6g300.8g52.6g
Valittu annoskoko4760g2966kcal215.3g179.3g150.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna2380g1483kcal107.7g89.7g75.2g13.2g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603